UX Designer

Joensuu / Oulu

We are now looking for a UX Designer to join our service side team in Joensuu or Oulu! The role requires good skills in English and Finnish, which is why the job description below is in Finnish. Please send in your application in Finnish as well.

Valamis Group on kansainvälisesti kasvava ohjelmistoalan yritys, jonka toiminta keskittyy kahteen osa-alueeseen: palveluliiketoimintaan ja digitaaliseen oppimiseen. Palvelupuolella kehitämme organisaatioille tilaustyönä laadukkaita digitaalisia palveluita, ohjelmistorobotiikkaa ja data science-ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. Phillips-Medisize, THL ja Finavia. Nyt etsimme vahvistusta palveluliiketoiminnan tiimiimme ja haemme UX Designeria Joensuun tai Oulun toimistollemme.

Meillä UX Designer pääsee toteuttamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkuusprojekteja yhdessä osaavan tiimin kanssa. Toteutamme inspiroivia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin, jotta tiedämme lopputuloksen palvelevan lopullista käyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla.

Saatat olla hakemamme UX Designer, mikäli

  • Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
  • Responsiivisten, saavutettavuusvaatimukset täyttävien verkkopohjaisten sovellusten ja sivustojen tekeminen on sinulle tuttua.
  • Hallitset käyttökokemussuunnittelun design-prosessit, ja sinulla on selkeä näkemys hyvään käytettävyyteen ja käyttöliittymäsuunnitteluun.
  • Omaat hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot, nautit yhdessä tekemisestä sekä haluat intohimoisesti kehittyä paremmaksi alan osaajaksi.
  • Ydinosaamiseesi kuuluu joitain seuraavista: käyttöliittymäsuunnittelu ja digitaalisten palveluiden palvelumuotoilu, rautalankamalli ja prototyypit, konseptisuunnittelu, käyttäjäkokemus ja käytettävyystestaus.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Katsomme myös eduksi mobiilisovellusten suunnitteluosaamista iOS ja Android ympäristöissä.

Tuemme kehittymistäsi monin tavoin. Esimerkkejä kehittymistä tukevista toimintamalleistamme ovat mentorointiohjelmamme, erilaiset teknologioihin ja ratkaisuihin keskittyvät esitykset ja yhdessä oppiminen esim. tiimilounaiden muodossa. Tuemme sinua myös urapolullasi. Uusien tehtävien avautuessa Valamiksella tarjoamme mahdollisuutta uusiin tehtäviin siirtymiselle ensisijaisesti omille työntekijöillemme. Meillä on käytössä Leadership as a Service (LaaS) -palvelu, jonka kautta työntekijä itse tilaa mm. työntekoon, kehittymiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita silloin, kun hän niitä itse tarvitsee.

Myös työssä viihtyminen on meille tärkeää. Käytössämme ovat perinteiset työsuhde-edut lounas- ja virike-etuineen, mutta näiden lisäksi mm. järjestämme yhteisiä tapahtumia ja matkoja, tarjoamme kattavan sairauskuluvakuutuksen ja pääset työnantajan tukemana hierontaan kerran kuussa. Mahdolliseen uuteen työkaveriisi Amyyn voit tutustua tämän uratarinan kautta.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Joensuun tai Oulun keskustassa. Jos et ole vielä niin onnekas, että asut jo paikkakunnalla, autamme kaikin tavoin kotiutumisessasi. Hakuaika päättyy 27.6.2021, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös portfoliosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saa arkisin Antti Kuivalaiselta puh. 040 086 9659.

Syvemmälle yrityskulttuurimme pääset tutustumaan Instagramin kautta. Lisätietoja työskentelystä Valamiksella voit kysyä myös Sandra Rovanperältä, puh. 045 636 2118.

Subscribe to Job Watch

Be the first to know about upcoming opportunities to work at Valamis