Het wat, waarom en hoe van digitale leer transformatie

De Covid-19 pandemie dwong veel organisaties om hun processen aan te passen en te hervormen. Veel bedrijven grepen deze tijd aan om schaalbare technologieën en platforms te integreren om hun werknemers de kans te geven nieuwe vaardigheden te leren. Sommige wendbare organisaties hebben gedeeld hoe zij in staat waren om digitale technologieën te implementeren om zich aan te passen aan de veranderende situaties. 
 
In dit webinar zal Valamis Key Account Manager, Maiju Väänänen, een discussie verzorgen over de impact die de Covid-19 pandemie had op transformaties van digitaal leren. Valtech Global Academy Director, Christian Haahr Sigsgaard, Develhub Director, Dick Krikke en Valamis Sales Executive, Leon van Overdijk zullen deelnemen aan de discussie om L&D managers te helpen de juiste stappen te nemen om een soepele overgang van hun digitale leertransformatie voor hun organisatie te garanderen.
 
Doe mee aan dit webinar om inzichten te krijgen over: 

  • Hoe ziet digitale leer transformatie eruit voor bedrijven post-pandemie? 

  • Waarom is een digitale leer transformatie belangrijk voor organisaties en medewerkers?
  • Hoe kunt u uw digitale leertraject plannen om een succesvolle transitie te garanderen? 


Datum: 14 juli 2021 
Tijd: 9 AM EDT // 2 PM BST // 3 PM CEST // 4 PM EEST 

Webinar is in het Engels

Spreker

Christian Haahr Sigsgaard​

Christian Haahr Sigsgaard​

Global Academy Director, Valtech​

Voortbouwend op zijn achtergrond in de psychologie, heeft Christian zijn carrière gewijd aan leren en ontwikkelen in organisaties. Christian begon zijn carrière als extern consultant maar geeft sinds twee jaar leiding aan Valtech Academy. Christian plaatst de lerende voortdurend in het middelpunt van alles wat hij doet en is erop gebrand om leren en ontwikkeling een natuurlijk onderdeel te maken van werken bij Valtech. Hij heeft ook een hekel aan klassieke eLearning.

Spreker

Dick Krikke​

Dick Krikke​

Dick Krikke is de directeur van Develhub. Develhub is een netwerkorganisatie in Nederland voor iedereen die bezig is met of geïnteresseerd is met de Learning & Development sector. We hebben een grote interesse in Sociaal leren, Reflectie, Netwerken en Hybride Leren.

Spreker

Maiju Väänänen

Maiju Väänänen

Key Account Manager, Valamis

Maiju Väänänen is een Key Account Manager in Valamis. Ze heeft gedegen ervaring in internationale sales development en accountmanagement. Maiju heeft een passie voor uitstekende klantenservice en hoe leren individuen en organisaties kan dienen en uiteindelijk de wereld kan veranderen.

Spreker

Leon van Overdijk, Sales Executive at Valamis Benelux

Leon van Overdijk

Sales Executive, Valamis Benelux

+31 6 18512615

Leon van Overdijk is eLearning-adviseur bij Valamis. Hij helpt organisaties om hun leerervaring te versterken om bedrijfsdoelen efficiënter te bereiken.