Focus op het resultaat, niet op de features - Resultaten behalen met leertechnologie

Focus op het resultaat, niet op de features - Resultaten behalen met leertechnologie

Het kopen van een leeroplossing betekent niet alleen het kopen van de technologie, maar ook het kopen van de zakelijke voordelen. Het is essentieel om te focussen op de resultaten in plaats van op kenmerken om te slagen in de aankoop. In deze webinar laten we zien hoe we met onze klanten samenwerken om leersystemen te bouwen die waarde creëren op elk niveau van het leren van uw organisatie. 

Neem deel aan ons webinar met Valamis' oprichter Mika Kuikka, Chief Product Officer Pauliina Kulla en Head of Design Jarmo Valmari om een leeroplossing van uw dromen te visualiseren.

Schrijf je in en leer: 

  • Hoe onze partnerschap aanpak in de praktijk werkt
  • Hoe we u kunnen helpen om erachter te komen wat er echt nodig is om uw organisatie te leren om maximale waarde te creëren
  • Hoe onze experts op het gebied van leren, ontwerp, technologie en data wetenschap onze klanten helpen om boeiende leerervaringen op te bouwen
  • Hoe Valamis-klanten onze productontwikkeling inspireren

Datum: Donderdag 28 januari 2021
Tijd: 8 AM EST // 1 PM GMT // 2 PM CET // 3 PM EET

Webinar is in het Engels

Spreker

Mika Kuikka, President, Valamis Ltd

Mika Kuikka

President, Valamis North America

+1 (617) 959-7438

Mika Kuikka is niet alleen directeur, hij is ook een van de oprichters van Valamis. Mika is een fervent liefhebber van online leren. Vanuit Boston, Massachusetts is hij verantwoordelijk voor de activiteiten Valamis in de VS. Mika heeft organisaties van elke omvang ondersteund bij hun digitale transformatie van het leren. Hij vertaalt daarbij de wensen en behoeften van de klant naar het productontwikkelingsteam van Valamis – Learning Experience Platform.

Spreker

Pauliina Kulla, Chief Product Officer at Valamis

Pauliina Kulla

Chief Product Officer

+358 40 838 4390

Pauliina Kulla is bij Valamis verantwoordelijk voor het productmanagement, het ontwerp en de ontwikkeling. Ze heeft enkele jaren ervaring in het ontwikkelen van cloud-based oplossingen in een wereldwijde omgeving. Ze heeft een masterdiploma van de Aalto University School of Business, gespecialiseerd in Information Systems Science. Pauliina is gefascineerd door het verbeteren van de bedrijfsvoering van klanten met gebruiksvriendelijke digitale oplossingen en een fan van klantgericht service ontwerp.

Spreker

Jarmo Valmari, Head of Design

Jarmo Valmari

Head of Design

Al meer dan tien jaar helpt Jarmo operatoren in zowel de privé- als de overheidssector door designgerichte strategieën te creëren en planningsprojecten en productontwikkeling te beheren. Jarmo is sinds 2014 hoofd design bij Valamis.