Learning Analytics & xAPI - Analyseer de impact van de leeractiviteiten in uw organisatie

Leren is altijd een uitdaging om te meten, aangezien constante interacties kunnen plaatsvinden in verschillende contexten, online of offline. Verschillende systemen en interacties betekenen verschillende bronnen van waaruit leergegevens kunnen worden verzameld.  
 
Het traceren van leren biedt de mogelijkheid om lerenden en het leren van de hele organisatie beter te begrijpen, aangezien het van invloed is op de business. Een manier om het leren van een organisatie te traceren is door gebruik te maken van de Experience API (xAPI), waarmee leerervaringen van de gebruiker over verschillende platforms kunnen worden gedocumenteerd, opgeslagen en gedeeld.  
 
Doe mee aan het webinar met TorranceLearning CEO en oprichter, Megan Torrance, en Valamis Lead Data Scientist, Jens Harju en raak vertrouwd met de basisprincipes van xAPI.  

In deze webinar leert u: 

  • Wat is een Experience API (xAPI)? 
  • Hoe werkt xAPI en hoe kunt u xAPI inzetten in de leeromgeving van uw organisatie? 
  • Wat zijn de voordelen van het gebruik van xAPI?  
  • Hoe kan xAPI worden gebruikt om effectiever organisatieleren te creëren? 
     

Datum: 17 juni 2021 

Tijd: 9 AM EDT // 2 PM BST // 3 PM CEST // 4 PM EEST 

Spreker

Megan Torrance

CEO and Founder, TorranceLearning

Megan Torrance is CEO en oprichter van TorranceLearning, dat organisaties helpt om leerstrategie te koppelen aan ontwerp, ontwikkeling, gegevens en uiteindelijk prestaties. Megan heeft meer dan 25 jaar ervaring in learning design, implementatie en consulting. Megan is de auteur van Agile for Instructional Designers, The Quick Guide to LLAMA, en twee ATD TD at Work publicaties: Agile and LLAMA® for ISD Project Management en Making Sense of xAPI. Ze is een frequente spreker op conferenties in het hele land.

Spreker

Jens Harju, Lead Data Scientist

Jens Harju

Lead Data Scientist, Valamis

Jens is verantwoordelijk voor data science-gerelateerde projecten en oplossingen binnen Valamis. Hij heeft gewerkt in project management, consulting en solution delivery rollen in verschillende analytische projecten in verschillende industrieën. Hij heeft ook een dubbele MSc-graad behaald met een specialisatie in Industrial Engineering, Finance en Econometrie.

Vraag demo aan

Onze e-learning-experts beantwoorden graag al uw vragen. Wij stemmen onze demo volledig af op uw wensen.