Het transformeren van de leercultuur van uw organisatie

Transformatie, niet alleen omwille van de transformatie

 

Om een leercultuur te creëren, moet er een uitgebreid begrip zijn van de mensen en het bedrijf van de organisatie. Elke leercultuur is anders, en de leeroplossing moet inspelen op de unieke behoeften van de individuen binnen het bedrijf en het bedrijf. Het creëren van een leerstrategie, het selecteren van een leerplatform, het bouwen van een iteratieve oplossing en het communiceren van de waarde van het leren vereist partnerschap.

 

Woon het webinar bij met de experts Lori Niles-Hoffman (NilesNolen), Sam Moat (AlixPartners) en Tom Ridley (Valamis) en u zult leren:

  • Hoe kunt u een succesvolle leer transformatie in uw organisatie beginnen?
  • Waarmee rekening gehouden moet worden bij het kiezen van een leeroplossing en het opbouwen van een leerstrategie
  • Hoe gebruik je gegevens om een iteratieve leeroplossing op te bouwen?
  • Hoe communiceer je de waarde van het leren in je organisatie?
  • Hoe kan men een echte, duurzame en effectieve leer transformatie implementeren?

 

Datum: 27 oktober 2020

Tijd: 8 AM PDT // 11 AM EDT // 3 PM GMT // 4 PM CET // 5 PM EET

 

Spreker

Lori Niles-Hofmann
Senior Learning Transformation Strategist, NilesNolen
Lori Niles-Hofmann is een e-learning strateeg met L&D-ervaring in internationaal bankieren, managementadvies en marketing, bij werkgevers zoals Fuse Universal, Scotiabank en KPMG. Lori is een erkend en invloedrijk spreker op leerconferenties, met name over het gebruik van data bij het nemen van leerbeslissingen en is de auteur van Data-Driven Learning Design. Lori is mede-oprichter van NilesNolen, een op maat gemaakt leerbureau dat organisaties helpt bij grootschalige digitale leertransformaties.

Spreker

Sam Moat
L&D Digital Lead bij AlixPartners
Sam is L&D Digital Lead bij AlixPartners; een wereldwijd adviesbureau. Hij heeft tien jaar ervaring in corporate learning en ontwikkeling - met name in het gebruik van technologie om bedrijfsprestaties en carrièregroei mogelijk te maken. Sam heeft een passie voor het centraal stellen van mensen en het centraal stellen van het publiek in het hart van elke technologie oplossing. Hij woont in Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk en is een fervent rugbyspeler, duiker en fietser.

Spreker

Tom Ridley
Account Director en Consultant
Tom is een ervaren Account Director en Consultant met een sterke focus op het gebruik van technologie om organisaties te helpen sneller en slimmer te werken in dit steeds veranderende digitale landschap. In zijn werk zorgt hij ervoor dat zijn klanten hun behoeften en uitdagingen beter begrijpen, zodat hij kan helpen om een oplossing te vormen die voldoet aan hun bedrijfsdoelstellingen.